Önkéntes munka - AgroBihor Mezőgazdasági Vásár

10 önkéntest keresünk a nagyváradi AgroBihor Mezőgazdasági Vásár magyarországi kiállítói mellé!

2014. augusztus 29-31. között a Bihar Megyei Tanács, a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal, a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a rendezvény helyszínét biztosító Era Shopping Parkkal közösen hatodik alkalommal rendezi meg a nagy népszerűségnek örvendő AgroBihor mezőgazdasági kiállítást és vásárt Nagyváradon.

Az önkénteseket a PKE Karrier Iroda a Kárpát Régió Üzleti Egyesület és a Romániai Magyar Közgazdász Társaság megbízásából toborozza. A 3 napos eseményen a magyarországi cégek képviselőinek kell segíteni a munkáját, főleg standolásban, ügyfélképviseletben és logisztikában.

Lehetőséged van egy hétvége alatt megtapasztalni milyen élesben az ügyfélszerzés, a jó vállalati marketing, egy komoly cégprezentáció, a valódi üzleti kommunikáció és a RÁD bízott magyarországi cég  egyedül a TE felelősséged lesz egész idő alatt.

Amennyiben jól végzed munkádat, lehetőséged nyílik, akár részmunkaidős állások vagy fizetős projektek megpályázására is. Egy ilyen tapasztalat, akár egy magyarországi cég ajánlólevelével megtoldva az önéletrajzodban is nagyon sokat számíthat.

Az étkezés és üditők természetesen az expó teljes idejére biztosítva vannak.

Jelentkezni lehet augusztus 16-ig a 0749545457 telefonszámon (PKE Karrier iroda), vagy a kozma.partium@gmail.com emailcímen.

 

SOK SIKERT! 

 

Üdvözlettel,

PKE Karrier iroda