Képzés a kommunikáció és a közösségépítés jegyében a PKE alkalmazottai számára

Idén 2023. december 12-én került sor a PKE alkalmazottai számára szervezett, immár hagyományossá vált, évvégi közösségépítő alkalomra. 

Dr. habil. Maior Enikő rektorhelyettes asszony kezdeményezése nyomán több hasonló tréningen vehettek részt a felsőoktatási intézmény oktatói és dolgozói.

Képzés02

A decemberi képzésen dr. Kádár Annamária pszichológus, valamint Harsányi Bence és Kiskovács Attila trénerek vezetésével a résztvevők közösségi játékokban vehettek részt, megismerkedtek a kreatív pánik fogalmával, kipróbálták a közös történetírást és a szabad asszociáción alapuló beszélgetést.

Képzés04

Dr. Kádár Annamária gondolkodásra és rendhagyó kérdések megválaszolására hívta a jelenlevőket, melynek célja a magunk – és ezáltal – a mások felé fordulás gondolatának felerősítése. A gondolatok szabad megosztására csoportos beszélgetések során adódott lehetőség.

A közösen eltöltött napon a munkaközösség nevében dr. Pálfi József rektor megköszönte Varga Endre kollégánknak nyugdíjba vonulása alkalmából a közösen eltöltött 24 évet.

képzés09

Egy intézmény elsősorban emberi közösség, az értékes emberi kapcsolatok kialakulása pedig az értékes és jó szakmai kapcsolatok kiépülésének, a hatékony együttműködésnek és a jó munkavégzésnek fontos feltétele. A Partiumi Keresztény Egyetemen a képzések ennek tudatosításához járulnak hozzá.