HÚSVÉTI ÜDVÖZLET

Tisztelt Kollégák, Munkatársak, kedves Hallgatók,

Kedves Barátaim a Krisztus Jézusban,

Életünk során számtalanszor kerülünk válságos helyzetbe vagy körülmények közé. Előfordul, hogy földrengésszerűen megrendül az élet körülöttünk. Krisztus Urunk egy meglehetősen nehéz, válságos és bizonytalan élethelyzetben gyűjtötte össze tanítványait és a maga csendes, határozott és az élet reménységét jelentő szavaival biztatta mindenkori övéit "Ne nyugtalankodjék szívetek, higgyetek Istenben és higgyetek énbennem". A Feltámadt és mindeneket feltámasztani képes és tudó Krisztusra szeretném figyelmeteket felhívni és ráirányítani. Vele mindenkor visszanyerhetjük, azt, ami elveszettnek tűnik: erőnket, hitünket, reménységünket. Lelkünk mosolyát, szilárd és kitartó hitünket, egészséges önbecsülésünket csak az Élet Ura adhatja vissza. Én hiszem, hogy vissza is adja.

"Én élek, ti is élni fogtok..." Az Ő szavaiban bízva, biztatlak Benneteket is. Akinek van örökkévaló perspektívája, annak van e világi szilárd alapja és reménysége.

Ezekkel a gondolatokkal kívánok a Partiumi Keresztény Egyetem egész közösségének áldott békés, boldog Húsvéti ünnepeket!

 

 

Nagyvárad, 2016. március 23.

 

Dr. Pálfi József

rektor

húsvéti üdvözlőlap