Angolnyelvű ingyenes ECL próbavizsgát szervezett a Partiumi Nyelvközpont

2024. január 27-én, szombaton, a Partiumi Keresztény Egyetemen ingyenes angol nyelvű ECL próbavizsga zajlott B2 és C1 szinten középiskolás diákok számára. A próbavizsga célja a diákok nyelvi kompetenciáinak felmérése volt, hogy valós visszajelzést kapjanak a nyelvvizsgához szükséges készségeik szintjéről: írott szöveg értése, íráskészség és hallott szöveg értése. A visszajelzés alapján megtudhatták, mennyire állnak készen egy ECL nyelvvizsgára, és esetleg mi az, amiben még fejlődniük kell.

Whatsapp Image 2024 01 31 at 11 11 54

A próbavizsga sokakat vonzott, és hatalmas érdeklődést váltott ki a résztvevők körében. A 104 résztvevő diák nagy részben a nagyváradi líceumokból érkezett, de voltak olyanok, akik az Érmellék különböző térségeiről vagy akár a környező megyéből érkeztek. A vizsgára való jelentkezési számok meghaladták a várakozásokat. Az próbavizsga iránti komoly érdeklődés egyértelmű jele annak, hogy egyre többen tartják fontosnak egy nemzetközileg elismert oklevél megszerzését.

Whatsapp Image 2024 01 31 at 11 11 53 1

A sikeres próbateszt nyomán a nagyváradi Partiumi Nyelvközpontban a diákok beiratkozhatnak, hogy letegyék az ECL-vizsgarendszer közép-, illetve felsőfokú angol nyelvvizsgáját.

Köszönjük a diákoknak és a szülőknek, hogy bizalmat szavaztak nekünk. Várjuk továbbra is az érdeklődőket.

 

 
Whatsapp Image 2024 01 31 at 11 11 53