Alumni Nap - "Újraéljük a múltat, teremtjük a jövőt!"

2021. június 6-án sor került az első Alumni napra a Partiumi Keresztény Egyetem szervezésében, a kisszántói Lavender Farmon.

alumni szegedi 18

A nagyszabású rendezvény ötletgazdája dr. habil. Maior Enikő volt, az intézmény rektorhelyettese. Az egynapos ünnepség céljaként fogalmazódott meg az, hogy az egyetem visszatekintsen az elmúlt 30 évre, és alkalmat teremtsen volt és jelenlegi hallgatók, oktatók számára a beszélgetésre, a közös emlékek és kapcsolatok felelevenítésére, egy kellemes környezetben, kötetlen formában.

A családbarát, gyermekeket is programokkal váró ünnepség során élőzenés kikapcsolódásra is lehetősége nyílt a látogatóknak.

Alumni photo torkos 108

Az esemény zárásaként dr. Pálfi József rektor, illetve dr. habil. Maior Enikő rektorhelyettes megosztották a kezdeményezéssel kapcsolatos gondolataikat a résztvevőkkel, elmondva, hogy a közösség erejébe vetett hitet és a kapcsolattartás fontosságát hangsúlyozó rendezvény egy hagyományteremtő momentum az egyetem életében.

A tervek szerint minden év júniusának első vasárnapján visszavárjuk volt hallgatóinkat családjaikkal, hogy újraéljük a múltat, teremtsük a jövőt.