RIF Minikonferencia Kolozsváron módosult időpontban!

Unalmasnak hiszed a közgázt? Bebizonyítjuk az ellenkezőjét! Ezért szervezzük meg az első Szexi Közgazdaságtan konferenciát Erdélyben, mégpedig Kolozsváron, ahol a magyar közgazdász szakma legjobb képviselői bizonyíthatnak Neked

Figyelem! Módosult a konferencia időpontja és helyszíne!

Helyszín: Közgazdasági- és Gazdálkodástudományi Kar épülete (Teodor Mihali utca, 58-60-as szám, Kolozsvár)

Időpont: 2014. November 29, 10 óra

Szexi közgazdaságtan minikonferencia Kolozsváron!

Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT) Ifjúsági Frakciója (RIF) a Mikó Imre Szakkollégiummal és a Rajk László Szakkollégiummalpartnerségben, 2014. November 29-én rendezi meg szakmai rendezvényét „Szexi Közgazdaságtan” címmel.

Pontosan mitől is szexi ez a rendezvény?

Hát mert fiatalos, érdekfeszítő és úgy tanít meg téged a közgazdaságtan alapjaira, hogy közben nem unod halálra az életed. Ha érdekel a közgazdaságtan, de eleged van abból, hogy az egyhangú, szürke elméleteket hallgasd az egyetem padjaiban, konferenciákon, vagy akár a tévében, akkor nálunk a helyed!

A „Szexi közgazdaságtan” című konferenciát a Rajk László Szakkollégium által elindított magyarországi kezdeményezés mintájára szervezzük meg először Erdélyben. 

Mit is jelent ez?

Egynapos, magyar nyelvű minikonferencia, 10 előadással tűzdelve, tapasztalt közgazdászok, szakemberek, trénerek társaságában. Igazi, hasznos tudással ruházza fel azt a több mint 100 jelentkezőt, akik részt vesznek a rendezvényen, és feláldozzák ezáltal a szombati napjukat. 

Megmutatjuk, hogy a közgazdaságtan képes az emberek mindennapi életét befolyásolni és képes olyan üzeneteket megfogalmazni, amelyet a tudás befogadója képes alkalmazni mindennapi döntései során. A projekt ilyen mintákat keres: szeretnénk megmutatni, hogy adott területeken kiváló közgazdászok képesek széles körben fogyasztható és széles kör számára értékes formába önteni tudásukat. Úgy gondoljuk, hogy ehhez szemléletváltásra van szükség, ami egyszerre marketing- és tartalomkérdés. 

LÉGY TE IS SZEXI! 

Ha még többet szeretnél megtudni a rendezvényről, előadókról és jelentkezési folyamatról, akkor látogasd meg a www.konferencia.rif.ro weboldalunkat!

Helyszín: Közgazdasági- és Gazdálkodástudományi Kar épülete (Teodor Mihali utca, 58-60-as szám, Kolozsvár)

Időpont: 2014. November 29, 10 óra

Kapcsolat:
Nagy Henrietta
Főszervező
Email: rif@rmkt.ro
Tel: +40 756 776 214
Web: www.konferencia.rif.ro 
Facebook: https://www.facebook.com/rifferek