Egyetemi rendezvények a Szent László Napokon

Június 26-29. között az idei Szent László Napok alkalmával a Partiumi Keresztény Egyetem több önálló programot is szervez. 

Az egyetem önkéntesei a nagyváradi lakosokat is megmozgatva már az előkészületekben kivették a részüket, csatlakozva a "Tisztítsuk meg Szent László városát!" elnevezésű akcióhoz. Az egyetemi csapat egy része szemetet szedett, egy másik része pedig Nagyvárad egyik forgalmas helyszínét ültette be virágokkal, megformázva a Szent László Napok több színben pompázó logójának alakját.

Img 3565

 A Szent László Napokra való készülődés mellett az akció célja az önkéntesség és a környezettudatosság népszerűsítése volt.  

Június 26-án csütörtökön 17 órától a Moszkva Kávézónak is helyet adó Sonnenfeld-palotában (Moscovei u. 8 sz.) nyílik meg a PKE Képzőművészeti Tanszéke hallgatóinak jubileumi kiállítása, amely tavaly debütált a budapesti Magyar Alkotóművészek Házában. Az Alkalmazott víziók nevet viselő kiállításról további információk ITT olvashatóak.

Június 28-án szombaton a Partiumi Keresztény Egyetem Gyülekezetének szervezésében Kubiszyn Viktor író érkezik majd a Rhédey-kertbe akivel függőségről, drogokról, szenvedélyről, művészetről, hitről és még sok minden másról beszélgetnek majd a szervezők a Moszkva irodalmi sátorban.

Június 29-én, vasárnap a sport szerelmeseinek kedvezünk, hiszen a PKED (Partiumi Keresztény Egyetem Diákszervezete) szervezésében délelőtt 11 és délután 16 óra között számos sportprogramban vehetnek majd részt az érdeklődők. A sportprogramok helyszíne a Bunyitai liget.

Június 28-án és 29-én (szombaton és vasárnap) a Rhédey kertben a Pr-iroda, a Karrier iroda és a Közgazdaságtudományi Kar önálló sátorral képviseli majd az egyetemet. Az érdeklődők személyiségteszteket és önismereti teszteket tölthetnek majd ki, lesz grafológiai elemzés, kommunikációs játékok, tárgyalástechnikai játékok, és önéletrajz írási tanácsadás. A programok főként végzős középiskolásoknak, egyetemistáknak és munkakereső fiataloknak szólnak, de a sátor minden érdeklődő számára nyitva áll majd, aki építeni, fejleszteni szeretné karrierjét és jobban megismerni önmagát és képességeit.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!