Program de vizită din 27-28 noiembrie 2018

O delegație de 19 studenți din anul întâi de la specializările de economie, management și turism de la Universitatea Kodolányi János, Centrul de Studii Orosháza (Ungaria) au vizitat Universitatea Creștină Partium în 27-28 noiembrie 2018. 

Delegația a fost condusă de către directorul centrului de studii, lect. univ. dr. Szilárd Malatyinszki și a fost primită din partea Universității Creștine Partium de către conf. univ. Csanád Albert-Lőrincz, organziztorul programului și de către conf. univ. dr. Ferenc Szilágyi, decanul Facultății de Științe Economice și Szociale.

În prima zia a vizitei studenții străini au participat la o masă de prânz în cantina universității împreună cu studenții Universitălii Creștine Partium, după care lect. univ. dr. András Györbíró le-a prezentat amplasamentle universității și principalele monumente istorice și culturale orădene. În cursul după-amiezii studenții străini și studenții UCP au participat la un team-building privind cooperarea bilaterală. Programul s-a încheiat a doua zi după vizitarea Cetății din Oradea și a Muzeului Cetății cu o masă de prânz în cantina universității.

23415

forrás: gtt.partium.ro