LIKE MY GERMAN! 1.

Concurs pentru liceeni

Viața noastră de zi cu zi a trecut printr-o schimbare semnificativă în ultima vreme. Trăim și învățăm între patru pereți confruntîndu-ne cu o varietate de provocări noi: zilnic suntem invadați o serie de informații, lecții, teme care ajung la noi pe cele mai diverse platforme. Nu este ușor să menținem controlul optim asupra timpului, să dobândim rutine noi, să filtrăm esențialul. De altfel cum stați cu germana? Cum se decurge învățarea limbii germane la voi acasă în era distanțării sociale? Poate aveți un pont secret, o metodă, o experiență pe care doriți să împărtășiți cu noi? Cum este posibil să lucrați ca o echipă adevărată în ciuda limitărilor actuale? La aceste întrebări căutăm răspunsurile voastre creative în forma unui videoclip scurt. Împărtășiți experiențele voastre, documentând metodele cele mai eficiente pentru învățarea limbii germane! Puteți participa la acest concurs cu lucrări individuale (Solo) sau în echipă (Team). Munca în echipă se decurge doar în forma virtuală, fără să vă întâlniți personal!

Persoana/Echipa care ne trimite clipul video și formularul de înscriere până în data de 31.05.2020 la adresa junior_germanist@partium.ro va fi considerat participant la concurs. Vă rugăm să trimiteți clipul împreună cu formularul de înscriere. În cazul echipelor, fiecare membru va completa separat formularul. Materialele video le vom posta pe pagina noastră de Facebook, Germanistik Partium. Primele 2 clipuri cu cele mai multe LIKE-uri și distribuiri vor fi premiați. Se iau în considerare doar like-urile și distribuirile de pe site-ul Germanistik Partium!

Spălați-vă pe mâini, pregătiți-vă telefoanele, pe locuri, fiți gata, click!

Anmeldeformular

Plakat page 001

Detalii concurs:

Grup țintă:

liceeni cu vârste cuprinse între 15-19 ani

Cerințe tehnice:

Lungime:

max. 60 de secunde

 

Format:  

MP4/ MOV

 

Dimensiune:

max. 1.GB

 

Realizați filmul cu ajutorul celor mai simple mijloace!

Telefon mobil, tabletă sau cameră digitală

 

Locul filmării:

Acasă!

Înscriere la concurs:

Formularul                de înregistrare împreună cu materialul video realizat se trimit printr-un singur mail la adresa junior_germanist@partium.ro cu subiectul Wettbwerb până la data de 31.05.2020.

Denumirea fișierului video: Vid_Nume_Prenume.mp4/mov

Denumirea fișierului word (formularul): Form_Nume_Prenume.docx

În cazul echipelor fiecare membru trebuie să compelteze formularul!

Evaluare, premiere:

 

Premiul I.:

500 RON

Premiul II.:

250 RON

Premiul Special al Juriului

250 RON

Anunțarea rezultatelor, decernarea premiilor:

08.06.2020 (facebook, e-mail, transfer bancar)

Contact:

junior_germanist@partium.ro

 

forrás: nemetszak.partium.ro