Organizaţia studenţească

pked

Asociația Studenților Universității Creștine Partium (ASUCP), este o organizație studențească  apolitică, independentă de guvern, care a luat ființă pentru reprezentarea drepturilor studenților, și funcționează în cadrul Universității Creștine Partium. Organizația a fost fondată în 1995 sub numele Asociația Studenților a Institutului Superior Reformat „Sulyok István” (ASISRSI). În 1999 după ce universitatea a dobândit denumirea de Universitatea Creștină Partium,  asociația noastră și-a schimbat numele la ASUCP.

Activitățile de bază reprezintă organizarea evenimentelor culturale, sportive și evenimente științifice, precum și administrarea burselelor sociale și diferite afaceri de finanțare studențești și nu în ultimul rând reprezentarea studenților UCP în forumurile naționale și internaționale.

pked1

Avem relații cu diferite organizații studențești (OSMT, USMC, USMI, ASMTM, autoguvernarea studenților din Miercurea Ciuc) și alte instituții pentru tineri.

Evenimente principale organizate de noi: tabără pentru boboci, ziua bobocilor, balul bobocilor, Zilele Universității Partium, Competiția Economică din Bazinul Carpatic, Conferință Științifică Studențească Partium, Zilele Studenților Partium, Curs de manager, Universitatea de vară din Bazinul Carpatic.


Contact: