Sajtótájékoztatók

 

____________________________________________________________________________

2016. április 25

Sajtótájékoztató 

Április 25-én, hétfőn 10 órakor magyar nyelvű sajtótájékoztatót tart Nagyváradon, a PKE Rektori Hivatalának tanácstermében (Arany János Kollégium) az egyetem Alapítók Tanácsának elnöke, Tőkés László, az egyetem rektora, Pálfi József és az egyetemi szenátus elnöke, Fodor Attila. Szeretettel várjuk a média képviselőit.

____________________________________________________________________________

2016. március 17

Sajtótájékoztató 

Március 17-én, csütörtökön 12 órakor magyar nyelvű sajtótájékoztató lesz Nagyváradon, a Partiumi Keresztény Egyetem rektori hivatalának tanácstermében (Városháza/Primariei u. 36. sz.).

Téma: A PKE jövője.

A PKE képviseletében dr. Pálfi József rektor és dr. Fodor Attila szenátus elnöke tájékoztatja a médiát.

___________________________________________________________________________

2014.10.15

Nyelvmentor

2014.október 22-én szerdán,14 órától sajtótájékoztatót tartunk a Partiumi Keresztény Egyetem tanácstermében (Primăriei u.36, első emelet). 

A sajtótájékoztató témája a Partiumi Keresztény Egyetem Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi tanszékének és Tanárképző Intézetének közös szervezésében induló Nyelvmentorc. projekt. 

A projekt célja felhívni a figyelmet a nyelvtantanulás hasznosságára, izgalmára, főként, mivel évek óta a romániai oktatásban nem létezik már nyelvtantanítás a középiskolák osztályaiban. A projekt részleteiről dr. Magyari Sára, nyelvész, magyartanár, intézetvezető tájékoztat majd. 

A tájékoztatóra mindenkit szeretettel várunk.


2013.11.11

Janus Pannonius Szakkollégium

2013. november 12.-én kedden 10 órától, a Partiumi Keresztény Egyetem tanácstermében,  (Primăriei utca 27.)  sajtótájékoztatóra kerül sor a Janus Pannonius Szakkollégium szervezésében, melynek témája az új szakkollégium bejelentése.


2013.10.16

Vagyok, aki vagyok interaktív önismereti kiállítás

Október 21-én, hétfőn 16 órától sajtótájékoztatóra kerül sor a Partiumi Keresztény Egyetem rektori hivatalának tanácstermében (Primariei u.27 sz.), melynek témája a Partiumi Keresztény Egyetem Gyülekezetének szervezésében megrendezésre kerülő , amely október 22-26. között tekinthető meg a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében. A sajtótájékoztatón jelen lesz Tőkés László a PKE Alapítók tanácsának elnöke,  Püski Dániel debreceni egyetemi lelkész - a kiállítás egyik ötletgazdája és Ráksi Lajos egyetemi lelkész.

A sajtótájékoztató után 17 órától kerül sor az esemény ünnepélyes megnyitójára a PKE dísztermében, amelyre a sajtó képviselőit is szeretettel várjuk.