Nyerj te is a PKE-vel!

Unatkozol vakáció alatt? Szűkre szabták idén a pénztárcádat? A PKE-vel most egy hetet Tusványoson tölthetsz, akár egy jó könyv társaságában! Hallgasd te is a Partium Rádiót, és játssz a napi és heti nyereményekért!

Ha szorgalmas rádióhallgató vagy, és SMS-ben hozzászólsz a Partium Rádióban zajló beszélgetésekhez, naponta PKE pólót nyerhetsz, hetente pedig a következő nyeremények egyike is a tied lehet: július 8-14. között Tusványos sátorbérlet, július 15-21. között egy 50 RON értékű Partium Kiadó könyvutalvány, július 22-28. között pedig PKE ajándékcsomag. Ha Fortuna kegyeltje voltál és sikerült beszerezned egy nyereménypólót, látogass el a PKE sátorba Tusványoson, és újabb meglepetés-ajándékkal kedveskedünk majd neked.

Töltsd te is a PKE-vel a nyarad!

Hasznos linkek:

További tudnivalók:

A nyertesek nyereményeiket a Partiumi Keresztény Egyetem székházán vehetik át (Oradea/Nagyvárad, Str. Primăriei/Városháza u. Nr.36) személyi igazolványuk bemutatásával. A Tusványos sátorbérletet a nyertes a Tusványos fesztiválon a PKE sátorban igényelheti, a Partium Kiadó könyvutalványát pedig szintén az egyetem székházán a Partium Kiadónál veheti át a www.partium.ro oldalon található könyvkatalógusból kiválasztva. A játékban nem vehetnek részt az egyetem alkalmazottai.