Körlevél - koronavírus tájékoztatás

Tekintettel a járványügyi hatóságok által megfogalmazott ajánlásokra a Partiumi Keresztény Egyetem Rektori Hivatala a következő újabb rendelkezéseket hozza:

  

  1. Az Egyetem felhívja az alkalmazottak figyelmét arra, hogy nem támogatja a nemzetközi kiutazásokat, semmiféle célból. Amennyiben egy alkalmazott ennek ellenére kiutazik  2020. március 12-től kezdődően, és visszatértét követően vagy akár az adott országban karanténba kell vonulnia, a munkahelyről történő emiatti hiányzás fizetés nélküli szabadágnak minősül.
  2. A KPI által támogatott konferencia részvétel célból külföldi utazást elhalasztó alkalmazottak eddigi költségeit az egyetem a megítélt keretek terhére téríti, és költség átcsoportosítást tesz lehetővé.
  3. A Makovecz Ösztöndíjprogramban részt vevő azon hallgatók esetében (mind a saját, mind pedig a partner intézmények hallgatóira vonatkozóan), akiknek az egy hónapos mobilitása megszakításra kerül a járványügyi intézkedések miatt, az Egyetem nem  igényli vissza a folyósított ösztöndíjat. Féléves mobilitásokra jelen rendelkezés nem érvényes.
  4. Jelen rendelkezések visszavonásukig érvényesek.

 

Dr. Pálfi József egyetemi tanár

rektor

 

Nagyvárad, 2020. március 12.