Egyetemi Nyílt nap időpontja: 2018. március 27.

          A nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem az előző évek hagyományához híven, idén tavasszal is megrendezi a középiskolás diákok számára az egyetemi Nyílt napot, amelyre idén március 27-én, kedden kerül sor.

            Nyílt napunk fő célja, hogy a diákok betekintést nyerhessenek a PKE-n folyó oktatási tevékenységekbe, ahol személyesen is megismerkedhetnek az egyetemen működő szakokkal.

            A Nyílt nap tanítási időszakra esik a Partiumi Keresztény Egyetemen, így lehetőségük lesz az idelátogató fiataloknak arra, hogy részt vegyenek interaktív foglalkozásokon, előadásokon és játékos tevékenységeken, ugyanakkor megismerkedhetnek oktatókkal, hallgatókkal is.  A szórakoztató programok mellett a diákoknak lehetőségük nyílik arra, hogy pályaorientációs tevékenységek révén betekintést nyerjenek az egyetem befejezését követő felnőttlétbe is. A pályaorientációs tevékenységekbe egyetemünk oktatói mellett a budapesti Oktatási Hivatal szakemberei is részt vesznek. Az idelátogatók információt kaphatnak a felvételiről az udvaron felállított szaknépszerűsítő standoknál.

             A budapesti ELTE Origo Nyelvvizsgaközpont felajánlotta, hogy a Nyílt napon nyelvvizsgapróbát szerveznek  a középiskolás diákok számára. Kérjük az érdeklődőket, a partium@partium.ro ímélcímen jelezzék részvételi szándékukat.

               A délelőtti programokat egy közös ebéddel zárjuk az Arany János Kollégium ebédlőjében.

               További információk a partium@partium.ro ímélcímen kaphatók.

Tavalyi Nyílt napról bővebben:

http://www.partium.ro/hu/felveteli-2018/nyilt-nap