Családkert – Urbán Orsolya egyéni tárlata a PKE-n

A Partiumi Keresztény Egyetem Művészeti Tanszéke és a Partiumi Magyar Művelődési Céh közös kezdeményezésének eredménye az a tehetséggondozó program, ami immáron harmadik éve működik, bemutatkozási lehetőséget biztosítva a PKE volt képzőművész hallgatóinak, egyéni kiállítások formájában. A kiállított munkákat meg lehet megvásárolni. A szervezők a befolyt összegekből a fiatal alkotót és a tehetséggondozó alapot kívánják támogatni.

A mostani kiállítás a budapesti születésű Urbán Orsolya képzőművész munkáit mutatja be. A tárlatnyitóra február 27-én, szerdán 18,00-kor kerül sor a Partiumi Keresztény Egyetem emeleti kiállítóterében.

Urbán Orsolya a Partiumi Keresztény Egyetem grafika szakán diplomázott 2016-ban, ezt követően a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia mesterszakon 2018-ban. Jelenleg Óbudán él és Pesten grafikusként valamint művésztanárként dolgozik. Témái fókuszában gyakran az emberi érzelmek, ember és ember közötti kapcsolatok állnak. Egyaránt rajong a tervezőgrafikáért, fotográfiáért és a pedagógiáért.

Plakat Csaladkert Urban Orsolya jpg

forrás: mt.partium.ro