Bihar Megyei Gyermekotthonok Találkozója

Tisztelt Tanári Kar, Kedves Hallgatók!

 

Mára már egy hagyománnyá vált rendezvénysorozat, a Bihar Megyei Gyermekotthonok Találkozójának támogatására kérném fel Önöket/Titeket, amelynek 2014. március 1-jén ad otthont a Partium Keresztény Egyetem díszterme. A Találkozó célja az állami gondozásban élő fiatalok bátorítása, másrészt egy konkrét cél az otthonok, a nevelők és a gondozásban lévő gyermekek/fiatalok közötti kapcsolatteremtés, információs hálózat kialakítása és az egymás közötti kapcsolatteremtés elősegítése. Az eseményen nem csak az otthonok képviselői lesznek jelen, hanem több mint száz olyan gyermek és fiatal, akik számára az életnek árnyoldalából több jutott, mivel nem adatott meg nekik sem az otthon melege, sem egy szerető család gondviselése.

Az eseményre délelőtt 10 és délután 3 óra között kerül sor. Az programok változatosak, szórakoztatóak és egyben tanulságosak is lesznek. A Találkozón a következő települések otthonai vesznek részt: Nagyszalonta, Bélfenyér, Élesd, Szentjobb, Nagyvárad és Gálospetri.

Gyermekotthonok talalkozoja

Ezennel kérném, ha módjukban/módotokban áll ezen nemes ügy anyagi vagy bármilyen más módon való támogatását, szívesen vesszük az Egyetem fő épületének portáján erre a célra  elhelyezett dobozban.

 

                                                                                                             Tisztelettel:

                                                                                                   Restás István, szervező

Elérhetőségek: Mobil: +40-742679261
E-mail: sarmotti@yahoo.com


A 2013-as találkozó megtekinthető ITT.