Bauhaus 100

A nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Művészeti Tanszéke a Bauhaus 100 éves évfordulója alkalmával 2019.11.21-én nemzetközi részvételű tudományos konferenciát és művészeti kiállítást szervez. Az eseményre a Kárpát-medence bármely részéről várjuk azoknak a szakembereknek a jelentkezését, akik a Bauhaus témakörben a kortárs művészet jelenségeire reflektálva előadást szeretnének tartani. Az előadások nyelve magyar.

A kiállításon saját munkákkal lehet jelentkezni bármely műfajban.

Jelentkezés a konferenciára: 150-250 szavas kivonatot és egy max. fél oldalas bemutatkozó szöveget a szerzőről az irene.kanyadi@gmail.com email címre lehet küldeni Bauhaus 100 címszó alatt szeptember 15-ig.

Jelentkezés a kiállításra: A munka címét, tervét, leírását és egy néhány soros, maximum fél oldalas bemutatkozó szöveget a szerzőről az irene.kanyadi@gmail.com email címre lehet küldeni Bauhaus 100 címszó alatt szeptember 15.-ig.
Egy személy mindkét eseményre jelentkezhet. A konferenciához kivonatos füzetet, a kiállításhoz katalógust tervezünk kiadni. Lehetőségeink szerint és az igények függvényében a más városokból érkező kollégáknak szállást, étkezést biztosítunk. A résztvevő kollégáknak a szervező intézmény által kibocsátott részvételi diplomát adunk.
Részvételi díj nincs.

Bhaus konf 2019 01

forrás: mt.partium.ro