Kérdőív a karrierről és az oktatásról

Szeretnéd megtudni, hogyan gondolkodnak európai diáktársaid? Szeretnél véleményednek hangot adni, és legfőképpen szeretnéd, ha véleményed meghallgatásra is találna? 

Üdvözlünk a 2014-es trendence Graduate Barometer Europe (GBE) hallgatók körében végzett felmérés oldalán. A kérdőív kitöltése online történik, a válaszadás gyors és egyszerű.

A kérdőív kitöltéséhez klikk ide: www.trendence-gradbarometer.eu

Intézményünk a trendence Graduate Barometer felmérésében résztvevő közel 1000 egyetem, illetve főiskola egyike. Európa legnagyobb karrierrel és oktatással foglalkozó felméréséről van szó. A kérdések többek közt arra vonatkoznak, hogy mennyire vagytok elégedettek tanulmányaitokkal, valamint milyen terveitek vannak jövőbeli karrieretekkel kapcsolatban. A felmérés Európa-szerte gyűjti a hallgatók véleményét, és rámutat a különböző országok között megfigyelhető hasonlóságokra és különbségekre.

A kérdőív kitöltése után összehasonlíthatod válaszaidat az európai hallgatók jellemző válaszaival. Ezen kívül a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra a résztvevők között:

* 5 x 500€ értékű Amazon utalvány

* 10 x 200€ értékű Amazon utalvány

A felmérést kutatási partnerünk, a trendence Intézet végzi. Mindenkit biztosíthatunk arról, hogy a válaszok névtelenek, valamint, hogy a személyes adatok védelme teljesül.

Az online kérdőívet tartalmozó linkhez 2014. Február 10-ig van hozzáférési lehetőség!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra is, hogy az idei online felmérés német és/vagy angol nyelven lesz elérhető, ennek megfelelően kitöltése is német és/vagy angol nyelven lehetséges.