Sociologia veche şi actuală din România

Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Socio-Umane – Departamentul de Sociologie și Asistență Socială în colaborare cu Universitatea Creștină Partium din Oradea, vă invită la dezbaterea cu titlul Sociologia veche şi actuală din România.

Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Socio-Umane – Departamentul de Sociologie și Asistență Socială în colaborare cu Universitatea Creștină Partium din Oradea, vă invită la dezbaterea cu titlul Sociologia veche şi actuală din România. Evenimentul este prilejuit de apariţia numerelor speciale cu tematică gustiană ale revistelor Sociologie Românească vol. XII nr.1-2/2014 (coord. prof. dr. Zoltan Rostas) și Transilvania nr. 11-12/2014 și a volumelor Al XIV-lea Congres Internaţional de Sociologie de la Bucureşti, 1939. Documentar Antologie de Marin Diaconu şi Zoltán Rostás și Tanulmányok Venczel József munkásságáról. Az erdélyi magyar társadalomkutatás kezdetei (Studii despre activitatea lui Venczel József. Inceputurile cercetări sociale maghiare din Transilvania)

Evenimentul va avea loc la în data de 15 mai 2015, ora 11, la Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Socio-Umane, Campus 2, clădirea PractiPass 

Veți găsi informații suplimentare cu privire la eveniment:

afis-15-mai-2015.pdf

Vă așteptăm cu drag!

dimitriegusti